М’ясний фарш з соусом маринара

Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно! Сьогодні розповідаємо, що буде, якщо додати до нього м’ясний фарш.

Вийде ароматний, густий, ситний і вже м’ясний соус, який доповнить будь-який гарнір. Супер зручна заготівля: по приході з роботи залишається лише зварити макарони, рис або картоплю. Порція соусу виходить значна, тому надлишки можете розкласти по герметичним контейнерам і сміливо відправити в морозилку.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Розігрійте рослинну олію в глибокій сковороді. Обсмажте часник і дрібно нарізану цибулю протягом 2-3 хвилин.
  • Додайте фарш. Готуйте його близько 5 хвилин. М’ясо повинно придбати апетитний коричневий колір.
  • Влийте томатну пасту, пюре, зроблене з помідорів, додайте цукор, орегано, сіль, перець. Добре перемішайте. Влийте трохи води або за бажанням бульйону. Тушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом години.
  • Додайте подрібнені петрушку і базилік, а також часниковий порошок. Готуйте ще 30 хвилин.

Для пікантності за 20 хвилин до закінчення приготування додайте в булькаючий соус скоринку пармезану. Додатково тертим твердим сиром можете посипати і готову страву перед подачею. Смакота! Таким рецептом зрадіють друзі, поділіться з ними!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь