Брускета з сиром, виноградом і горіхами

Брускета з сиром, виноградом і горіхами

У цьому рецепті дуже вдало поєднуються звичні і незвичні смаки. Сирний сир із зеленню – класика – і обсмажений виноград, який рідко хто пробував, а даремно. Він набуває просто нереальний аромат, який робить нашу закуску ще більш смачною.

Із зелені найвдаліше буде відчуватися кріп. В принципі можна купити готовий сир із зеленню, але це не те. А щоб додати смаку і аромату, зелень краще попередньо розім’яти в ступці. Також можна готову брускетту полити зверху бальзамічним оцтом.

Інгредієнти
Кроки
24 хвДрук
  • Чіабатту наріжте скибками.
  • Викладіть на деко, застелене пекарським папером. Запікайте при 180 градусах 10-12 хвилин.
  • Заздалегідь вимиту і обсушену зелень подрібніть і відправте в домашній сир. Ретельно перемішайте.
  • На скороді розтопіть вершкове масло і відправте туди виноград (не забудьте помити).
  • Обсмажуйте 2-3 хвилини, постійно помішуючи-вогонь повинен бути сильним.
  • Потім додайте розмарин. Перемішайте, влийте соєвий соус і обсмажуйте ще хвилинку.
  • Підсушений хліб рясно намажте сиром із зеленню. Зверху покладіть виноград і волоський горіх.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь