Шматочки гарбуза, запечені з прованськими травами

Для того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо без шкоди для фігури.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Для готування цієї страви дуже важливо вибрати відповідний гарбуз – овоч повинен бути середнього розміру і ні в якому разі непереспелий – це дуже сильно впливає на смак.
  • Плід очищаємо від щільної шкірки, позбавляємося від середини з насінням і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Для приготування ароматної заправки з’єднуємо в глибокій ємності наступні складові: якісну оливкову олію, один зубчик часнику, пропущений через прес, сіль і сушені трави провансу.
  • Гарбузові шматочки поливаємо соусом і ретельно перемішуємо.
  • Викладаємо апетитні кубики на деко, заздалегідь застелене листом пергаменту, і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Після закінчення часу вимикаємо нагрів, але гарбуз не виймаємо – даємо настоятися ще близько 10 хвилин.

Ароматне і дуже смачна страва готова до подачі. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга Парфенова

    По такому рецептику я еще не пробовала готовить, очень заманчиво.

Залишити відповідь