Печінковий торт дієтичний

Дієтична їжа теж може бути різноманітною та смачною. Наприклад, тому ви легко зможете приготувати дієтичний печінковий торт. Майонез, який використовується у класичному рецепті, замінюємо на несолодкий йогурт.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 152 ккал
Білки: 11.5 г
Жири: 8.1 г
Вуглеводи: 5.5 г
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Готувати печінковий торт дієтичний легко! Печінку помийте та замочіть у холодній воді на годину. Злийте воду, промийте ще раз.
  • Печінку разом із яйцями покладіть у блендер і подрібніть до повної однорідності.
  • Вівсяні пластівці перетріть у борошно, це можна зробити за допомогою кавомолки.
  • Змішайте печінкову масу з вівсяним борошном, посоліть до смаку.
  • У силіконові форми налийте невелику кількість тіста, формуючи майбутні коржі для торта. Випікайте коржі в духовці при 180 градусах 7-10 хвилин, дістаньте готові коржі та залийте наступну порцію. Випікайте коржі доки не закінчиться тісто.
  • Моркву натріть на тертці. Цибулю наріжте півкільцями і злегка обсмажте, додайте до нього моркву та нарізані гриби, тушкуйте до м’якості моркви.
  • Йогурт змішайте з подрібненим часником та зеленню – у вас вийде соус для торта.
  • Покладіть перший корж на плоску страву, змастіть його заправкою йогуртом, покладіть начинку з овочів, накрийте наступним коржем. Аналогічним способом зберіть торт з інших коржів та начинки. На свій смак прикрасьте верхній шар торта.
  • Торт поставте на 2-3 години в холодильник, щоб він просочився. Після цього він буде повністю готовим до вживання.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь