Солодкий гарбуз з медом на десерт

Солодкий гарбуз з медом на десерт

Оригінальна закуска з гарбуза з медом, часником і розмарином. Карамелізований гарбуз виходить ніжним, ароматним і з яскравим смаком. Таке блюдо підходить навіть для святкового столу або дружньої вечірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Гарбуз вимити, видалити серцевину, але не знімати шкірку. Нарізати скибочками.
  • У сковороді з антипригарним покриттям розтопити вершкове масло, покласти в нього крупно нарізаний часник і розмарин.
  • Обсмажити гарбузові скибочки в ароматному маслі з усіх боків, на кожну сторону потрібно витратити приблизно по 6 хвилин.
  • Додати в сковороду мед і продовжити готувати, перевертаючи шматочки, щоб мед обволікав їх з усіх боків. Важливо не перегрівати сковороду, щоб не спалити мед. Злегка посолити скибочки гарбуза.
  • Подавати гарбуз в такому вигляді можна зі сметанним соусом, в який кладуть дрібно нарізаний часник і кінзу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь