Простий і смачний рецепт суфле з гарбуза

рецепт суфле з гарбуза

Вишуканий, легкий і ніжний десерт з гарбуза. Правильно приготоване суфле виходить повітряним, як хмара. Завдяки натуральній солодощі гарбуза, цукру знадобиться зовсім небагато.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 25 хвДрук
  • Гарбуз очистіть від шкірки і насіння, наріжте м’якоть на частини.
  • Оберніть гарбуз у фольгу і запікайте в духовці при 200 градусах 25 хвилин.
  • Пюрируйте гарбуз разом з цукром до стану пюре.
  • У гарбузове пюре додайте сухе молоко, вершки, цукор, яйця і крохмаль. У вас повинна вийти однорідна густа маса.
  • Отримане тісто розлийте по силіконовим формочках. У деко з високими бортиками влийте воду і опустіть в неї силіконові форми. Випікайте суфле в духовці при 160 градусах 60 хвилин.
  • У готового суфле серединка повинна трохи тремтіти. Гарбузове суфле остудіть і помістіть в холодильник на ніч.
  • Потім вийміть суфле з форм, прикрасьте листочками свіжого базиліка або м’яти і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь