Покроковий рецепт приготування суфле з гарбуза

суфле з гарбуза

Суфле з гарбуза добре тим, що готувати його можна в солодкому варіанті, а також з пряними спеціями і гострим перцем. Обидва варіанти виходять неймовірними. Якщо ви хочете урізноманітнити свій раціон яскравими і цікавими смаками, то цей рецепт гарбузового суфле вам точно стане в нагоді.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Гарбуз очистіть і наріжте кубиками.
  • Викладіть гарбуз в каструлю, влийте трохи води і варіть овоч протягом 30 хвилин. Потім перетріть гарбуз в пюре.
  • Розбийте яйце, відокремте білок від жовтка.
  • Жовток змішайте з просіяним борошном. Білок збийте в густу піну.
  • Гарбузове пюре змішайте з жовтковою масою, посоліть і приправте за смаком. Потім в гарбузову масу акуратно введіть збитий білок.
  • Викладіть гарбузову масу в форму. Випікайте суфле в духовці, розігрітій до 180 градусів, 25 хвилин.

Гарбузове пюре злегка остудіть, і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь