Соковитий і м’який стейк з карбонату свинини

Свинячий стейк – досить просте рішення для приготування м’яса, воно займає мінімум часу. Ця страва перетворить звичайну вечерю на святкову. Подавати стейк за всіма правилами потрібно на трохи прогрітій тарілці, так стейк ще краще розкриє свій смак і аромат.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • М’ясо помийте і просушіть паперовими рушниками. Наріжте м’ясо шматками по 1,5-2 сантиметри завтовшки.
  • Відбийте м’ясо кухонним молотком.
  • Шматочки м’яса посипте чорним перцем і залиште на 20-30 хвилин.
  • Поставте сковороду на вогонь, влийте рослинну олію. Коли масло прогріється, викладіть м’ясо, смажте його на сильному вогні по 3-4 хвилини.
  • Далі переверніть стейки і смажте ще 3-4 хвилини. Потім зменшіть вогонь, прикрийте сковороду кришкою і готуйте ще 7-10 хвилин.

Подавайте стейк гарячим з гарніром на свій смак.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь