Як правильно приготувати стейк з яловичини з кров’ю

Хочете приготувати справжній соковитий яловичий стейк з кров’ю. Тоді беріть на замітку докладний кулінарний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких яскравим ресторанним блюдом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
18 хвДрук
  • Шматок яловичини промиваємо під водою, після акуратно зрізаємо зайві плівки і жилки. Ділимо м’ясо однаковими по товщині стейками.
  • Далі кожен шматочок натираємо сіллю і меленим перцем.
  • Кладемо підготовлені продукти на добре розігріту сковороду. Бажано вибирати посуд з антипригарним покриттям.
  • Готуємо продукт рівно по 90 секунд з обох сторін. Цей час необхідно дотримуватися, щоб отримати потрібне прожарювання.

Соковиті яловичі стейки з кров’ю готові. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь