Салат Цезар з яйцем

Апетитний цезар – чудова страва для спокійної вечері на двох. Закуска виходить ситною та смачною. А особлива краса салату в найніжнішому домашньому соусі.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
25 хвДрук
  • Рецепт салату Цезар із яйцем гранично простий! Нарізаємо помідори невеликими тонкими часточками. Можна використовувати як звичайні помідори, так і чері.
  • Відварюємо яйця і ріжемо їх тонкими кружальцями. Важливо, щоб вони не розвалювалися, щоби потім красиво виглядали в салаті.
  • Куряче філе обсмажуємо на сковороді із сіллю та спеціями до легкої золотистої скоринки. Нарізаємо.
  • Приготуємо заправку для цезаря. Змішуємо оливкову олію, сметану, гірчицю, сіль та перець. Вижимаємо до цієї маси лимонний сік і ретельно перемішуємо. Можна збити блендером.
  • На тарілку вистилаємо салатне листя, на них акуратно викладаємо помідор, яйця та курку. Трохи поливаємо соусом і посипаємо тертим пармезаном.

Блюдо готове. Можна подавати до столу як у теплому, так і в охололому вигляді. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь