Стейк зубатки, смажений у борошні

Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що складається з панірувальних сухарів і борошна, риба зберігає в собі всю свою соковитість і ніжність.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Великі стейки розрізаємо по хребцю навпіл.
  • Обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом.
  • Зубатку складаємо в миску, солимо і присмачуємо спеціями.
  • Через 5-7 хвилин обвалюють рибу в борошні.
  • Після занурюємо в збите яйце.
  • І паніруємо в сухарях з усіх боків, намагаючись не залишати прогалин.
  • Готуємо скибочки на сковороді з розпеченою олією з обох сторін.
  • Доводимо рибку до готовності на повільному полум’ї під кришкою.

У гарячому вигляді подаємо зубатку до столу і насолоджуємося її ніжністю. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь