Стейк зубатки в клярі

Стейк зубатки в клярі

Стейк зубатки в клярі – це найпростіший і перевірений спосіб зберегти всю ніжність даної риби і надати їй гарний зовнішній вигляд, завдяки апетитній рум’яній скоринці. Для кляру чудово підійдуть курячі яйця і борошно, адже все геніальне – просто!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Попередньо розморожені шматки обполіскувати під струменем води і позбавляємося від плівок і дрібних кісток.
  • Маринуємо зубатку в соєвому соусі, солі і чорному перці (півгодини буде достатньо).
  • Паралельно готуємо кляр: в глибокій ємності збиваємо яйце з борошном і крохмалем, підсипаємо дрібно нарізаний кріп і ретельно перемішуємо. При необхідності солимо.
  • Мачаємо рибку в яєчно-борошняної суміші і викладаємо на сковорідку з олією, готуємо на мінімальному полум’ї під кришкою.

Готові скибочки подаємо до столу з молодою картоплею або білим відвареним рисом — насолоджуємося. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь