Стейк з мармурової яловичини на сковороді

Найбільш ідеальні м’ясні стейки виходять з мармурової яловичини. Дороге ресторанне блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах, якщо використовувати перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
20 хвДрук
  • Стейки мармурової яловичини промиваємо під холодною водою і обсушуємо за допомогою паперового рушника.
  • Далі м’ясо ретельно натираємо сіллю і спеціями з обох сторін. Спеції підбираємо на свій розсуд.
  • Прогріваємо сковороду до температури 180 градусів.
  • Обмазуємо поверхню оливковою олією і кладемо сюди яловичину. Смажимо з обох сторін по 5 хвилин. За цей час стейки підрум’яняться і пустять сік.

Соковите і м’яке мармурове м’ясо готове. Подавайте його до столу з овочами або іншими гарнірами.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь