Рамен з яловичиною

Рамен з яловичиною

Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і таким, що запам’ятовується за смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекушування або повноцінного обіду. Для приготування насиченого частування з додаванням яловичини скористайтеся перевіреним рецептом з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Добре промиту яловичину нарізаємо тонкою соломкою.
  • Опускаємо м’ясо в киплячу воду і відварюємо її близько 40 хвилин.
  • Очищаємо часник і подрібнюємо його будь-яким Зручним способом.
  • Промиваємо огірок і ріжемо його дрібною соломкою.
  • Відварюємо курячі яйця до готовності, даємо їм охолонути.
  • Розжарюємо сковороду і пару хвилин обсмажуємо на ній білий кунжут.
  • Доповнюємо продукт вершковим маслом і подрібненим часником.
  • Обсмажуємо пару хвилин, регулярно помішуючи.
  • Викладаємо до кунжуту огірки. Перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.
  • Відварену яловичину також відправляємо в сковороду. Бульйон, що залишився, проціджуємо.
  • Вливаємо в засмажку соєвий соус. Готуємо під кришкою 7 хвилин.
  • У цей час промиваємо під водою зелень. Коріння зелені пізніше відправимо в бульйон.
  • Листя зелені дрібно нарізаємо.
  • Бульйон знову доводимо до кипіння. Викладаємо в нього обсмажені продукти.
  • Викладаємо в суп коріння зелені. Варимо 5 хвилин і вимикаємо плиту.
  • Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності.
  • Охолоджені яйця очищаємо і ріжемо на половинки.

Ситний і наваристий рамен з яловичиною готовий. Подавайте до столу разом з локшиною та яйцем!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь