Калорійність на 100 грам (кбжу):
4.5 г.
Білки
2.1 г.
Жири
25 г.
Вуглеводи
138
ккал
1 год 50 хв40188
Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно...
15 хв20208
Багато любителів японської кухні неодноразово пробували в кафе і ресторанах страви з японською локшиною «Соба» з гречаного борошна і багатьох зацікавило, а як її правильно варити, щоб використовувати.
скільки варити локшину
11 хв20375
Локшина – одне із самих смачних і поширених макаронних виробів, які господині варять на воді і молоці в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і...