Японський суп рамен в домашніх умовах

Японський суп рамен в домашніх умовах виходить неймовірно насиченим, ароматним та поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим перевіреним рецептом. Готовий рамен можна подавати на обід або як перекус.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Промиваємо свинину і нарізаємо її тонкою соломкою.
  • Нарізаємо корінь імбиру, часник і зелену цибулю. Ріжемо продукти великими кусочками.
  • Кип’ятимо воду в каструлі. Опускаємо сюди свинину, імбир, часник, цибулю та сіль. Проварюємо протягом 20-25 хвилин.
  • В окремій каструлі відварюємо локшину в підсоленій воді. Зазвичай локшина вариться за три хвилини.
  • З бульйону витягаємо весь вміст і викладаємо на тарілку.
  • Шматочки свинини перекладаємо на сковороду. Додаємо соєвий соус та цукор.
  • Обсмажуємо м’ясо близько двох хвилин.
  • Відварюємо курячі яйця, остуджуємо, очищаємо їх і ділимо на половинки. Підготуємо шматочки зеленої цибулі.
  • У глибокій мисці з’єднуємо м’ясо, локшину, цибулю та яйця. Заливаємо ароматним бульйоном.

Японський суп Рамен у домашніх умовах готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь