Рамен з куркою та грибами

Рамен з куркою та грибами

Рамен з куркою і грибами виходить неймовірно насиченим, ароматним і ситним. Якщо ви любите страви яскравої азіатської кухні, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим перевіреним рецептом. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекушування.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Міцний курячий бульйон з’єднуємо в каструлі з місо-пастою, імбиром та часником. Нагріваємо, варимо близько 10 хвилин. Сильно кип’ятити не потрібно.
  • Курячі яйця відварюємо до готовності, потім їх остуджуємо, очищаємо і розрізаємо на половинки.
  • Відварюємо яєчну локшину за інструкцією, відкидаємо на друшляк.
  • Подрібнюємо два види цибулі. Тонкими скибочками ріжемо відварене куряче філе та обсмажені гриби.
  • По глибокими тарілками розкладаємо локшину, курку, гриби, зелень і яйця.
  • Заливаємо продукти гарячим бульйоном. Можна додати пасту чилі, посолити на смак.

Прикрашайте страву зеленню і подавайте до столу. Апетитний рамен з грибами та куркою готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь