Готуємо смажений лагман з м’ясом в домашніх умовах

Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно підливати воду або додавати олію, якщо спочатку ви налили її досить. Красивий, неймовірно ароматний, дуже смачний лагман.

Замість класичних помідорів беремо томати в своєму соку – у них більш насичений смак, та й це спрощує процес готування. Перець чилі додавайте на свій смак. Якщо не любите гостру кухню, краще і зовсім його прибрати. Починати обжарку всіх інгредієнтів потрібно саме з цибул і- так лагман придбає трошки інший більш цікавий смак, адже смажена цибуля смачніше тушкованої.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Закип’ятіть воду для локшини. Не забудьте підсолити. Коли вона закипить, відваріть локшину і відкиньте в друшляк.
  • Цибулю почистіть і наріжте невеликими кубиками. Надішліть в розпечений казан (в ньому вже має бути прогріта олія). Обсмажуйте, періодично перемішуючи.
  • Поки цибуля смажиться, помийте і витріть м’ясо. Наріжте невеликими кубиками.
  • Тепер покладіть в казан мяско і обсмажуйте його, періодично перевертаючи. В процесі трохи присоліть, додайте трошки перцю, коріандру і зіри.
  • Очистіть моркву і наріжте на маленькі кубики.
  • Помийте і витріть перець, звільніть його від насіння, а потім розріжте на невеликі квадратики.
  • Коли м’ясо практично приготується і гарненько обсмажити з цибулею і спеціями, додайте моркву, розмішайте і продовжуйте обсмажувати все разом.
  • Потім додайте нарізаний перець. Гарненько все перемішайте.
  • Часник очистіть і наріжте пластинками. Відразу ж відправте в казан і все розмішайте.
  • Тепер зменшіть вогонь і додайте столову ложку пасти з томатів. Знову все добре розмішайте.
  • Додайте гострий перчик за смаком – можна буквально кілька кілець.
  • Тепер черга помідорів у власному соку – відправте їх в казан. Розмішавши.
  • Зробіть вогонь до самого маленького, накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 10.
  • Спробуйте лагман і, якщо потрібно, додайте сіль або будь-яку іншу приправу.
  • Збільште вогонь і додайте варену локшину. Перемішавши. Обсмажуйте буквально 3-4 хвилини, добре перевертаючи все.

Подавайте смажений лагман гарячим зі свіжою зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь