Бульйон з яловичих кісток

Бульйон з яловичих кісток

Бульйон з яловичих кісток – це дуже наваристий, апетитний та ароматний домашній продукт. Його можна використовувати як основу обіднього супу або задіяти у приготуванні інших поживних страв. Обов’язково спробуйте відварити яловичий бульйон за нашим перевіреним рецептом!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Промиваємо яловичину на кісточці. Розрізаємо продукт на шматки середнього розміру.
  • Підготовлений інгредієнт викладаємо у велику каструлю.
  • Заливаємо яловичі кістки водою. Доводимо до кипіння на сильному вогні, потім відразу робимо його поменше.
  • Після кипіння утворюється багато піни. Її акуратно прибираємо шумівкою.
  • Додаємо в каструлю шматочки очищеної моркви та цибулі, сюди ж відправляємо горошини чорного перцю.
  • Варимо заготівлю під кришкою дві години на тихому вогні. Наприкінці додаємо сіль та лавровий лист. Після готовності продукт проціджуємо.

Ароматний і апетитний бульйон з яловичих кісток готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь