Тушкована яловичина, маринована в чаї

Нескінченні карантини і обмеження внесли корективи в наше повсякденне життя. Багато закладів закриті або по ряду причин обмежені в кількості відвідувачів. Це ми до чого? Саме час творити як в кращих ресторанах! Тушкована яловичина, маринована в чаї – яскравий тому приклад. Готувати легко, продуктів потрібно мінімум, а смак на мільйон.

Якщо до цього соковитого м’яску приготувати ще відповідний гарнір, подати келих червоного вина, так з дому можна взагалі більше нікуди не виходити.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Наріжте м’ясо кубиками. Залийте 150 мл чаю і залиште на 30 хвилин.
  • Помийте і очистіть чорнослив від кісточок.
  • Наріжте ріпчасту цибулю з болгарським перцем. Розігрійте сковороду.
  • Вийміть з чаю шматочки м’яса і відправляйте на розпечену сковороду. Смажте на олії до рум’яної скоринки. Далі перекладіть яловичину в тарілку.
  • У цій же сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору, а потім знову закиньте яловичину. Залийте все чаєм, що залишився.
  • Коли чай в сковороді почне закипати, додайте болгарський перець і чорнослив. Все перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні 35-40 хвилин.
  • За 10 хвилин до готовності додайте сіль, суміш перців і коріандр за смаком.
  • В самому кінці киньте трохи зелені і пропущений через прес часник. Перемішайте і дайте настоятися під кришкою 10 хвилин. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь