5 хв90
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
45 хв3
Печеня з яловичини з картоплею на сковороді – це класична м’ясна страва, приготовлена шляхом тушкування або смаження м’яса з овочами на сковороді.
2 год 0 хв4
Печеня з яловичини з картоплею в казані – це традиційна страва, приготовлена зі шматочків яловичини, картоплі, цибулі та інших овочів, які тушкуються або смажаться в казані –
50 хв4
Нескінченні карантини і обмеження внесли корективи в наше повсякденне життя. Багато закладів закриті або по ряду причин обмежені в кількості відвідувачів. Це ми до чого? Саме час творити...