Голубці з пекінської капусти у сметанному соусі

Голубці з пекінської капусти в сметанному соусі виходять надзвичайно ніжними та шалено апетитними. Для страв використовують як м’ясний, так і змішаний фарш або фарш з птиці для дієтичної версії. Соковиті голубці ідеально підходять для ситного обіду чи вечері.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Знявши з моркви шкірку овочечисткою, обполіскуємо і грубо натираємо на тертці. Рис відварюємо заздалегідь до напівготовності, щоб не гаяти час. Звільнивши цибулю від лушпиння, промиваємо і дрібно рубаємо. На гарячій сковорідці з олією пасеруємо овочеву нарізку до м’якості і даємо охолонути.
  • У великій мисці з’єднуємо фарш, рис та обсмажування. Приправивши сіллю та перцем, розмішуємо до однорідності.
  • Пекінську капусту звільняємо від качана. Листя промиваємо. Кип’ятимо воду і по черзі опускаємо капустяне листя буквально на хвилину.
  • Листя укладаємо на рівну поверхню. На край листа кладемо начинку, згортаємо голубці.
  • Каструлю наповнюємо заготовками. Кладемо лаврушку та горошки перцю на свій розсуд.
  • Змішуємо сметану та томатну пасту. Небагато можна розбавити водою. Заливаємо голубці. Закривши кришкою, розміщуємо на вогні нижче за середнє і тушкуємо голубці 1 годину.

Готові голубці подаємо зі сметаною, прикрасивши зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь