Крабовий салат “Дракон” з яблуком та плавленим сиром

Крабовий салат з яблуком та плавленим сиром яскраво прикрасить новорічний стіл 2024 року! Крабові палички чудово поєднуються з плавленим сиром, кукурудзою та соковитим яблуком. Смак салату – ніжний, приємний та вишуканий. А оформлення у вигляді дракона, напевно, порадує покровителя наступного року.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Готуємо потрібні продукти.
  • Яйця відварюємо круто (8 хвилин) і залишаємо остигати в холодній воді.
  • З крабових паличок знімаємо пакувальну плівку. Приблизно з 6 крабових паличок зрізаємо червоні смужки для оформлення зубчиків та ніжок дракона під час подачі. Червоні смужки мають бути по товщині приблизно 3-4 мм (не надто тонкі).
  • Крабові палички, що залишилися, нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо в миску.
  • Плавлений сир натираємо на середній тертці та додаємо до крабових паличок.
  • Зелену цибулю дрібно нарізаємо і додаємо в миску.
  • Яйця очищаємо від шкаралупи та нарізаємо маленькими кубиками. Додаємо яйця в миску до решти інгредієнтів.
  • Яблуко очищаємо від шкірки та насіннєвої коробки та нарізаємо маленькими кубиками. Відправляємо яблуко до миски.
  • Додаємо майонез та сіль за смаком.
  • Перемішуємо салат.
  • На велику тарілку викладаємо салат, формуючи тіло дракона.
  • Нижню частину салату викладаємо кукурудзою.
  • Дрібно нарізаємо кріп і оформляємо верхню частину салату та хвіст.
  • Червоні смужки крабових паличок нарізаємо шматочками трикутними і по верху викладаємо червоний гребінь дракона. Також вирізаємо з крабових паличок ніжки та вогонь. З листочка салату робимо крило, а око – з горошини перцю.
  • Салат з крабовими паличками, яблуком, плавленим сиром та кукурудзою готовий.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь