Рецепти страв з яблуками
Яблука самий звичний наш фрукт, але при цьому вони завжди готові піднести черговий кулінарний сюрприз. Почнемо з того, що яблука дуже корисні. Як свідчить англійське прислів’я, “одне яблуко в день робить доктора непотрібним”. Один з доказів користі яблук-дієтичні страви з яблук. Такі страви з яблук містять багато клітковини, вітамінів, мікроелементів, перш за все, заліза. Найпопулярніше дієтичне блюдо з яблук – це печені яблука. Також можна зробити яблучне пюре. Є й інші рецепти з яблук, які максимально зберігають їх користь. Корисні і смачні страви з яблук це фруктові салати. Вам знадобляться такі рецепти, якщо ви хочете приготувати страви з яблук швидко. Якщо ви не знаєте, що приготувати з яблук, рецепти з якими дуже численні, перш за все виберіть, яке блюдо ви будете готувати. Практично в будь-якій групі страв можна використовувати яблука. Рецепти з яблук входять в найрізноманітніші розділи кулінарії-від заготовок, до м’ясних страв. Звичайно, страви з яблук, це перш за все десерти і випічка. Такі страви з яблук-рецепти як вишукані, так і дуже прості. Наприклад, якщо вас цікавить, що приготувати з яблук швидко, приготуйте шарлотку або вертуту з яблуками.
Але це не єдиний варіант, що можна приготувати з яблук. Рецепти з яблуками є і серед перших, і серед других страв. Мало хто готує супи з яблуками, і дуже даремно, тому що такі страви з яблуками дуже своєрідні на смак. Той же звичний борщ з яблуками знаходить цікавий новий смак. Є багато любителів кислих або мочених яблук, відповідно їх цікавить, що приготувати з кислих яблук. На першому місці тут знову ж супи. Крім цього з кислих яблук готують смачні салати. Яблука також хороші тим, що хоча яблучний сезон швидко закінчується, яблука добре зберігаються в свіжому вигляді. Тому питання, що приготувати з яблуками, буде актуальне практично цілий рік. Кожен раз ви зможете знаходити на нього нову відповідь, який завдяки нашим фоторецептам (див. блюдо з яблук з фото, рецепти з яблук з фото, рецепти з яблуками з фото) буде також легко приготувати.