Варення з яблук часточками з апельсином

Шалено шкода викидати яблука, що залишилися, які не вдалося з’їсти під час сезону, тому пропоную приготувати дивовижно смачне яблучне варення з цікавою добавкою – апельсином.

Інгредієнти
Порції: +1
На порцію
Калорії: 159 ккал
Білки: 0.3 г
Жири: 0.2 г
Вуглеводи: 38.3 г
Кроки
4 год 0 хвДрук
  • Щоб приготувати варення з яблук часточками з апельсином, ретельно промиваємо апельсин, оскільки ми використовуватимемо цедру. За допомогою терки акуратно знімаємо верхній шар – цедру, м’якоть подрібнюємо та додаємо 100 мл. води.
  • Апельсинове пюре, цедру та цукор з’єднуємо в чаші мультиварки та доводимо до кипіння. Рекомендується встановлювати «ручний» режим із температурою не більше 120 градусів.
  • Яблука відчищаємо від шкірки, виймаємо серцевину з кісточками та нарізаємо тонкими часточками.
  • Нарізані яблука перекладаємо до апельсинового сиропу, ретельно перемішуємо і закривши кришку, продовжуємо варити протягом години на тій же програмі.
  • Після закінчення часу, розливаємо варення, що вийшло, за заздалегідь простерилізованим банкам і закочуємо. Далі перевертаємо вгору дном, накриваємо рушником і залишаємо остигати до кімнатної температури.

Після остигання готові банки прибираємо на зберігання у темне місце. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь