Салат Олів’є з яблуком

Салат Олів’є з яблуком – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує особливою соковитістю. Такий салат відрізняється приємним смаком та поживними властивостями. Спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • У мундирі відварюємо картоплю та моркву близько 40 хвилин до м’якості. Попередньо овочі варто промити під водою.
  • Овочі повністю остуджуємо та очищаємо від шкірки. Вона легко відходитиме від плодів.
  • Невеликим кубиком ріжемо очищену відварену картоплю.
  • Також чинимо і з відвареною морквою.
  • Подрібнюємо очищену цибулю.
  • Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх та очищаємо від шкаралупи.
  • У будь-який зручний спосіб подрібнюємо відварені яйця.
  • Дрібним кубиком обробляють солоні огірки. Можна злегка віджати від вологи, щоб салат не вийшов водянистим.
  • Також акуратним кубиком нарізаємо варену ковбасу.
  • З горошку зливаємо всю рідину.
  • Промиваємо яблука та подрібнюємо їх. Шкірку знімати не треба.
  • Всі інгредієнти перемішуємо в глибокому посуді, доповнюємо їх подрібненою зеленню, яку промиваємо і обсушуємо.
  • Солимо, поливаємо майонезом та перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Салат Олів’є з яблуком готовий. Подавайте закуску до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь