Рецепти страв з крабовими паличками
Страви з крабових паличок дуже різноманітні, їх можна робити дуже простими, а можна придумати і вишуканий варіант. Незважаючи на доступність і невелику вартість крабових паличок, рецепти для цього продукту придумані численні, і треба визнати, вони дуже привабливі, а головне смачні. Найпростіші рецепти — це величезна кількість салатів з крабовими паличками. Наприклад, всім знайомий салат з крабовими паличками і кукурудзою. Без нього не обходиться жодне сучасне застілля. Але салатами страви з крабових паличок не обмежуються. Є дуже цікаві рецепти, судіть самі: рулет з крабових паличок, фаршировані крабові палички, котлети з крабових паличок, смажені крабові палички, тарталетки з крабовими паличками, крабові палички в клярі і т. д.
Завдяки своєму оригінальному і не дуже яскравому смаку, крабові палички відмінно поєднуються з більшістю продуктів, що дає можливість кулінарам ще активніше винаходити різні страви. Наприклад, з’явилися крабові палички з сиром, лаваш з крабовими паличками, помідори з крабовими паличками, рис з крабовими паличками, кальмари з крабовими паличками та інші.
Всі знають, що в крабових паличках м’ясо крабів відсутнє. Але їх так майстерно готують з рибного фаршу сурімі, і при цьому вони виходять такими апетитними, що назву отримали цілком заслужено. Дуже смачні крабові палички стали основою багатьох страв через простоту використання в кулінарії і чудових смакових якостей. Закуска з крабових паличок — відмінне швидке і оригінальне рішення для будь-якого столу. Крабовим паличкам не потрібна термічна обробка, однак, в деяких рецептах передбачена їх смаження. Крабові палички в клярі або просто смажені крабові палички — тому підтвердження, і виходять вони чудово.
Спробуйте самі, наскільки швидко і просто можна приготувати будь-яку страву з крабових паличок. Рецепти цих страв різноманітні і численні. Наприклад, приготуйте будь-який салат з крабовими паличками, рецепт можете придумати самі, оскільки цей продукт відгукується на будь-які кулінарні нововведення. І ще: погляньте на фотографії страв з крабових паличок. Фото їх настільки барвисті і апетитні, що пройти повз цих рецептів неможливо.
Хочемо також дати кілька рекомендацій по роботі з крабовими паличками:
- головна порада, якщо готуєте крабові палички — рецепт з фото повинен стати вашим орієнтиром на кухні;
- високоякісні палички легко розгортаються в листочки, не мнуться і не розриваються, навіть злегка пружинять;
- купуйте крабові палички відомих великих виробників, вони не користуються штучними барвниками і мають максимально натуральний, а тому корисний склад компонентів;
- до страв з крабових паличок подають ігристі і сухі білі вина;
- калорійність натурального продукту не перевищує ста калорій на сто грамів крабових паличок, тому страви з них вважаються дієтичними;
- якщо серед складу компонентів на упаковці паличок “сурімі” взагалі не значиться, то ви повинні розуміти, що ці крабові палички виготовлені з соєвого білка або крохмалю. Ними ви не отруїтеся, але і користі особливої там немає, а їх смак викличе у вас суперечливі почуття;
- погляньте на форму паличок: якщо вони зморщені або розтріскані, то при їх виробництві, швидше за все, була порушена технологія, або вони неправильно зберігалися;
- не лінуйтеся перевіряти терміни придатності та умови зберігання. Охолоджені палички зберігаються при температурі від мінус 1 до плюс 5 градусів.