Крабовий салат з болгарським перцем і помідорами

Такий ніжний, легкий салатик цілком може замінити вечерю прекрасній половині людства. Або ж ним можна розбавити ситний святковий стіл з калорійними стравами. Ті гості, які стежать за фігурою або дотримуються правильного харчування, по достоїнству оцінять такий салат. Крім того, готується він буквально за лічені хвилини.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
35 хвДрук
  • Заздалегідь розморожені палички з м’яса краба наріжте уздовж на 3-4 смужки. Кожну зі смужок розріжте навпіл. Складіть нарізані крабові палички в салатник.
  • Помідори спочатку вимийте в холодній воді, потім акуратно виріжте плодоніжки і розріжте кожен помідор на 2-4 частини. Часточки помідор наріжте на тонкі смужки і додайте до нарізаних крабовимх паличок.
  • Болгарський перець також обов’язково промийте, відріжте плодоніжки і видаліть насіннєву коробочку разом з насінням. Щоб жодне насіннячко не проскочило в салат, сполосніть перець зсередини. Наріжте болгарський перець таким же чином, як крабові палички і помідори. Додайте його до решти інгредієнтів.
  • Твердий сир натріть на крупній тертці і посипте їм овочі в салатнику.
  • З часнику зніміть лушпиння і пропустіть його через прес. Додайте до решти інгредієнтів і добре перемішайте салат.
  • Перед подачею на стіл додайте в охолоджений салат потрібну вам кількість майонезу (приблизно 2-3 столові ложки), перемішайте до тих пір, поки майонез повністю не розподілиться по всіх компонентах салату. Ось і все, кличте гостей до столу!

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь