У салатниці змішуються нарізані стебла селери, консервована кукурудза, відварені курячі яйця і крабові палички. Потім все заправляється майонезом і подається до столу. Виходить простий, але дуже смачний салат до обіду або вечері.
Інгредієнти
Порції: –+
- Селера стебло 500 гр.
- Кукурудза консервована 400 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Крабові палички 400 гр.
- Майонез столовий молочний 150 гр.
Кроки
- Для початку відварюємо до готовності яйця, після чого охолоджуємо їх у холодній воді, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
- Крабові палички дістаємо з оболонки і нарізаємо їх невеликими шматочками.
- Стебло селери ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо їх дрібним кубиком. Для цього спочатку розрізаємо селеру на смужки.
- Тепер беремо відповідну салатницю і відправляємо туди нарізані курячі яйця, крабові палички і селеру. Потім відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо звідти всю рідину і додаємо її до решти інгредієнтів. Далі все добре перемішуємо.
- В кінці заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо.
Готовому салату даємо трохи постояти в холодильнику, після чого подаємо його до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!