Крабовий салат з селерою і кукурудзою

У салатниці змішуються нарізані стебла селери, консервована кукурудза, відварені курячі яйця і крабові палички. Потім все заправляється майонезом і подається до столу. Виходить простий, але дуже смачний салат до обіду або вечері.

Кроки
25 хвДрук
  • Для початку відварюємо до готовності яйця, після чого охолоджуємо їх у холодній воді, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
  • Крабові палички дістаємо з оболонки і нарізаємо їх невеликими шматочками.
  • Стебло селери ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо їх дрібним кубиком. Для цього спочатку розрізаємо селеру на смужки.
  • Тепер беремо відповідну салатницю і відправляємо туди нарізані курячі яйця, крабові палички і селеру. Потім відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо звідти всю рідину і додаємо її до решти інгредієнтів. Далі все добре перемішуємо.
  • В кінці заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо.

Готовому салату даємо трохи постояти в холодильнику, після чого подаємо його до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь