Салат з свинячою печінкою та квасолею

Салат з печінкою та квасолею можна подавати за сімейний стіл або під час званої вечері. Ситна закуска припаде до вподоби гостям. Квасоля вдало доповнює блюдо і робить його ще більш апетитним.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 184 ккал
Білки: 11.8 г
Жири: 10.3 г
Вуглеводи: 12.5 г
Кроки
30 хвДрук
  • Що ж потрібно для приготування салату з печінкою та квасолею? Квасолю заздалегідь відмочуємо у холодній воді.
  • Варимо розбухлу квасолю до готовності, до смаку підсоливши воду.
  • Печінку відварюємо до готовності. Воду солимо і перчимо. Час приготування печінки залежить від її походження. Яловича вариться довше – близько 30 хвилин.
  • Після того як печінка звариться, остудити її і нарізати невеликими кубиками.
  • Мариновані гриби при необхідності обмиваємо та подрібнюємо для салату.
  • Цибулю нарізаємо кубиками і відкладаємо на якийсь час.
  • Моркву очищаємо від шкірки та перетираємо на великій тертці.
  • Сковороду розігріваємо з олією, куди відправляємо суміш із цибулі та моркви. Пасуємо до готовності на середньому вогні.
  • Квасолю, печінку, гриби та пасировку від овочів перемішуємо в салатниці.
  • Заправляємо майонезом та знову перемішуємо. За бажання можна заправити сметаною, що зробить салат менш калорійним.

Викладаємо закуску на порційні тарілки. Прикрашаємо свіжою зеленню. Подавати до столу можна як у теплому, так і холодному вигляді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь