Салат з грибами та квасолею

Салат з грибами та квасолею – дуже поживна закуска, яка цілком може замінити вам повноцінний прийом їжі. У приготуванні можна використовувати будь-який вид квасолі: білу чи червону. Також вона може бути консервована чи відварена.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
60 хвДрук
  • Печериці помийте і наріжте часточками. Потім обсмажте їх на олії до готовності, у процесі посоліть до смаку.
  • Зелень промийте, просушіть і наріжте ножем у довільному порядку. Зубчик часнику очистіть від лушпиння.
  • Консервовану квасолю відкиньте на сито та промийте проточною водою.
  • Змішайте в салатниці рубану зелень, консервовану квасолю, смажені печериці. Також пропустіть через прес зубчик часнику та додайте майонез, посоліть закуску за смаком. Салат перемішайте і перед подачею додайте житні сухарики, щоб вони не розм’якли раніше часу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь