Салат з печінкою тріски і кукурудзою

Дуже цікавий салат, який відрізняється малою кількістю інгредієнтів, але надзвичайно насиченим смаком. Вся справа в «подушці» з квасолі, яка не тільки створює візуальний контраст, а й дає смаковий акцент. Ніжна печінка тріски із солодкою кукурудзою у такому обрамленні вигідно розкривають свій смак. 

Як приготувати салат з печінкою і кукурудзою

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 255 ккал
Білки: 3.8 г
Жири: 23.7 г
Вуглеводи: 7.3 г
Кроки
30 хвДрук
  • Для початку необхідно замаринувати цибулю: нарізану тонкими півколами ріпчасту цибулю поміщаємо в миску і додаємо туди оцет, сіль і цукор. Окропом заливаємо цибулю так, щоб вона була повністю покрита водою. Перемішуємо та залишаємо.
  • Поки цибуля маринується, обсмажуємо на сковорідці в олії спаржеву квасолю до готовності, посипаємо сіллю, перцем і пропущеним через прес часником, перемішуємо, даємо охолонути.
  • Банку з печінкою тріски розкриваємо, шматочки печінки витягаємо з олії.
  • На блюдо сервіровки викладаємо «подушку» зі смаженої спаржевої квасолі, розподіляємо зверху віджату від маринаду цибулю. Висипаємо кукурудзу і зверху викладаємо шматочки печінки тріски. Зверху на квасолю і кукурудзу злегка полити олією, що залишилася з банки, в якій була печінка тріски, збризкати соком лимона. Подавати одразу після приготування.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь