Калорійність на 100 грам (кбжу):
21.0 г.
Білки
1.6 г.
Жири
52.7 г.
Вуглеводи
310
ккал
рецепт приготування лобіо з квасолі на зиму
9 год 30 хв3
Назва страви прийшла до нас з Грузії. Так називають в цій країні будь-які страви з квасолі. Згідно з класичним рецептом, в лобіо додають червону квасолю і багато зелені.
Салат з квасолі з кабачками в банках на зиму
9 год 40 хв8
Салат можна додавати у другі страви, наприклад, тушковану капусту або овочеве рагу. Перед тим, як варити, квасолю необхідно залити водою не менше ніж на 4-6 годин, причому вода...
Консервована квасоля на зиму в банках
10 год 30 хв4
Консервована квасоля – дуже корисний продукт, який відмінно поєднується з м’ясом і рибою. Квасоля містить достатню кількість білка і здатна замінити м’
10 год 50 хв4
З квасолею заправка виходить ще більш ситною і не вимагає додаткових зусиль, наприклад, варіння м’яса. Готовий борщ наваристий, густий, володіє красивим насиченим кольором.
Салат Серцеїдка
30 хв5
Корінь селери дуже корисний. У ньому містяться необхідні організму вітаміни і мікроелементи. Навіть після термічної обробки селера зберігає більшу їх частину. А ще він досить низькокалорійний.
Німецький салат з квасолею і ковбасою
30 хв2
Зима тільки почалася, а я вже втомилася від олів’є. Класичні зимові салати вводять мене в зневіру. Як же вчасно свекруха нагадала про закуску для непроханих гостей. Так в...
Салат Тбілісі з яловичиною
15 хв4
М’ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м’ясом найкраще робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок на зразок майонезу.
Домашня шаурма з куркою
1 год 15 хв8
Приготувати шаурму дуже просто, адже все що потрібно — підготувати інгредієнти для начинки і загорнути в уже готовий лаваш. Але якщо є час, то можна приготувати повністю домашнє...
Котлети з квасолі в духовці
60 хв4
Тиждень тому подзвонила подруга-вегетаріанка і покликала на обід, сказавши, що приготує котлети. Я завжди скептично ставилася до її спроб замінити м’ясо іншими інгредієнтами в знайомих стравах.
2 год 0 хв
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі моменти, які допоможуть швидко освоїти.