Салат «Серцеїдка»

Салат Серцеїдка
Час приготування: 30 хв

Корінь селери дуже корисний. У ньому містяться необхідні організму вітаміни і мікроелементи. Навіть після термічної обробки селера зберігає більшу їх частину. А ще він досить низькокалорійний. Ось чому для приготування салатів цей коренеплід — справжня знахідка. Я часто використовую корінь на кухні, але моїм фаворитом залишається салат «Серцеїдка».

Біля кореня селери дуже ніжний смак і приємний сильний аромат. Після смаження запах стане менш помітним, що дозволить овочу гармонійно доповнити інші інгредієнти. Салат з квасолею і селерою цілком може стати улюбленою стравою для тих, хто шукає чогось нового.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
30 хвДрук
  • Наріжте соломкою селеру і цибулю. Розтопіть вершкове масло на сковороді і обсмажте до м’якості на сильному вогні спочатку селеру, а потім додайте цибулю. Доведіть до готовності, постійно помішуючи. Посоліть і поперчіть.
  • Перекладіть обсмажені овочі в глибоку миску, додайте квасолю, попередньо зливши з неї рідину.
  • Наріжте зелень, а горіхи злегка подрібніть в блендері. Додайте в миску.
  • Заправте салат йогуртом і добре перемішайте. Дайте настоятися 15 хвилин і можете подавати.

Салат виходить дуже ситним і легким. Його можна поставити на святковий стіл, а можна приготувати на вечерю. Спробувавши раз, вже не зможете забути ніжний смак спокусливого квасолевого салату.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь