Квасолевий суп з свининою

Квасолевий суп з свининою

Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому як суха квасоля вимагає замочування, однак, підсумковий результат безперечно вартий того!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
13 год 20 хвДрук
  • Перед початком приготування очищаємо і обполіскуємо овочі, також обов’язково промиваємо свинину.
  • Обов’язково за ніч до початку варіння супу, замочуємо бобову культуру.
  • На наступний день свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і зменшуємо нагрів.
  • До м’яса засипаємо квасолю і готуємо протягом півгодини при повільному бурлінні.
  • Після закінчення часу, закидаємо в бульйон нарізані овочі: картоплю, цибулю і моркву. Варимо ще 15 хвилин.
  • Коли всі складові готові, приправляємо першу страву лавровим листом, копченою паприкою, сіллю та іншими спеціями, які вам подобаються. Також додаємо часник, пропущений через прес.

Розливаємо по порційних тарілках і насолоджуємося насиченим смаком. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь