Салат з руколою, червоною рибою і авокадо на святковий стіл

Склад цього салату вишуканий, що дозволить вам гідно оформити і важливе застілля. Салат відрізняє свіжий смак і збалансоване поєднання червоної риби з горіховим присмаком руколли, а «блідий» смак авокадо в цьому салаті, перетворюється і добре доповнює рибу і руколлу. Доповнимо салат помідором і свіжим огірком.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
20 хвДрук
  • У руколли видаляємо щільні черешки. Листя обполіскуємо холодною водою, серветкою видаляємо зайву вологу і відразу кладемо їх на салатну страву. Огірок очищаємо від шкірки і шаткуємо брусочками або тонкими часточками. Кладемо його поверх руколли. Авокадо очищаємо від шкірки, виймаємо кісточку і нарізаємо брусочками. Кладемо поверх огірків.
  • Червону рибу (в цьому рецепті сьомга слабокопчена) руками поділяємо на невеликі шматочки і рівномірно розкладаємо поверх овочів.
  • У невелику баночку з кришкою наливаємо вказану в рецепті кількість оливкової олії, соєвого соусу і оцту. Потім закривши кришку, ці інгредієнти добре збиваємо.
  • Помідор нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до салату.
  • Рівномірно поливаємо салат приготовленою заправкою і подаємо до столу, не перемішуючи інгредієнти.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь