Бутерброди з сайрою та яйцем

Бутерброди з сайрою та яйцем відомі багатьом з далеких радянських часів, і за свій добрий смак популярні й нині. Часто їх для хрумкої основи бутерброду запікають у духовці або хліб обсмажують. У цьому варіанті беремо для бутербродів чорний хліб без обсмажування. Для начинки сайру змішуємо з відвареним яйцем та сиром. Декоруємо бутерброди свіжим огірком із жовтком і зеленню.

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
20 хвДрук
  • Відразу підготувати набір продуктів для бутербродів.
  • Вибраний хліб розрізати на скибочки завтовшки трохи більше 1 див.
  • Відварені яйця очистити від шкаралупи, розрізати навпіл, відкласти жовтки, а білки ножем дрібно нарубати.
  • З консервованої сайри злити олію. Рибу перекласти в окремий посуд і добре розім’яти вилкою.
  • Потім до сайри додати подрібнені білки, лимонного соку, насипати чорний перець, заправити майонезом і перемішати. До рибної маси додати натертий на середній тертці сир та перемішати ще раз.
  • Цю суміш рівним шаром намазати на скибочки хліба.
  • Тонкими півкухлями нарізати свіжі огірки. Жовтки розтерти у дрібну крихту. На кожен бутерброд укласти по дві скибочки огірка, трохи жовтка і доповнити гілочками зелені.

Приготовлені бутерброди із сайрою та яйцем відразу сервірувати до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь