Покроковий рецепт приготування салату з тунцем і квасолею

Якщо потрібно швидко приготувати поживний салат з тунця, цей варіант повинен сподобається. У поєднанні з квасолею тунець дає тривалу ситість. Щоб розбавити насичений смак білкових продуктів, додаємо трохи ріпчастої цибулі і зелені. Це відмінний варіант легкої вечері або “правильного” перекусу протягом дня.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Квасолю відкидаємо на сито і даємо соку стекти. Викладаємо боби в салатницю. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і викладаємо на квасолю.
  • З тунця зливаємо надлишок рідини, розминаємо його на дрібні шматочки виделкою. Викладаємо до квасолі з цибулею. Петрушку і часник подрібнюємо, відправляємо в салатницю.
  • Готуємо заправку: в невеликій ємності змішуємо оливкову олію, гірчицю, винний оцет і суміш перців.
  • Отриманою рідиною заправляємо салат і перемішуємо. Досолюємо за смаком.
  • На блюдо укладаємо листя салату фріссе. На них викладаємо приготований салат з тунця і квасолі. Прикрашаємо блюдо розрізаними на половинки помідорами черрі і четвертинками варених яєць.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь