Хрусткі мариновані кабачки з медом швидкого приготування

Закуска з кабачків приготована за цим рецептом, вже дуже нагадує мариновані гриби і миттєво розлітається зі столу. Відмінно доповнює будь-які м’ясні страви, а також прекрасно поєднується з молодою відвареною картоплею.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 30 хвДрук
  • Основний інгредієнт – кабачки ретельно вимиваємо і обсушуємо. Обрізаємо хвостики з двох сторін.
  • Кожен овоч нарізаємо максимально тонкими слайсами за допомогою овочечистки, присипаємо сіллю і залишаємо на 20-30 хвилин для того, щоб смужки пустили сік.
  • У піалі готуємо заливку – з’єднуємо рідкий мед, пару ложок винного оцту і перемішуємо.
  • Петрушку і базилік подрібнюємо, часник пропускаємо через давилку і відправляємо до медового маринаду.
  • Кабачки злегка віджимаємо і заливаємо ароматною заливкою – гарненько розмішуємо і ставимо мінімум на 3 години в холодильник просочуватися.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь