Свинячі реберця в липкій глазурі

Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких ви перестанете мріяти про виїзд на природу.

Приготування свинячих реберець в духовці — просте і швидке заняття. Кисло-солодкий соус утворює пікантну і злегка хрустку скоринку, за яку ми і любимо реберця. Як гарнір можна використовувати що завгодно. Мені, наприклад, подобаються овочі і варений рис.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Перш за все поставте духовку прогріватися до 200 °С. тим часом промийте реберця, промокніть паперовими рушниками і наріжте порційними шматочками.
  • Застеліть деко фольгою і викладіть реберця. Випікайте 30 хвилин.
  • Поки готуються реберця, змішаємо мед, оцет, перець, сік, Вустерський, томатний і соєвий соуси, щоб зробити глазур.
  • Зніміть реберця з дека, перекладіть їх в миску, заправте глазур’ю і добре перемішайте.
  • Поверніть реберця на деко і випікайте ще 15 хвилин при температурі 180 °С.

Блюдо виходить настільки простим у приготуванні, що ви спокійно встигнете відварити гарнір або зайнятися іншими домашніми справами. Зберігайте рецепт, готуйте і діліться враженнями в коментарях!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь