Інгредієнти: Свинячі ребра
Калорійність на 100 грам (кбжу):
15.2 г.
Білки29.3 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи321
ккалРадію, як дитина, коли бачу чоловіка, що наминає моє куховарство за обидві щоки. Адже догодити йому ой як складно. Довгий час він працював в одному дуже хорошому закладі...
Капусняк – це традиційне слов’янське блюдо, яке готують у багатьох сім’ях. Цей ароматний суп подобається всім. Адже він має дуже насичений смак: злегка кислий і в той же.
Свинячі реберця більш доступні за ціною і з них можна приготувати багато страв для новорічного столу. Пропонуємо дуже простий рецепт соковитих свинячих реберець з карамельною скоринкою, які обов’
Давно мріяла приготувати свинячі ребра. Але, як на зло, на ринку знайти хороші не виходило. То жирні занадто, то суцільні кістки. А тут така удача! Свекруха передала з...
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Ось вже 100 років ми святкуємо Новий рік двічі і не за горами не менш улюблене свято Старий Новий рік. Більшість господинь вже починають думати, а чим же...