Салат з пекінською капустою, кукурудзою і помідорами

Ніжна і корисна пекінська капуста, соковитий помідор і солодкувата кукурудза – це поєднання в салаті має чудовий смак. Салат відноситься до категорії вітамінних страв, простий в приготуванні (помити і нарізати овочі) і доповнить будь-яке м’ясне блюдо на домашньому столі. Для салату вибирають невеликі качани пекінки і щільні помідори, щоб зберегли форму в готовій страві. Заправити салат можна сметаною або рослинною олією.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • Промита і обсушена серветкою Пекінська капуста шаткується смужками.
  • Промиті і також обсушені серветкою помідори нарізаються невеликими часточками.
  • Пучок зелені одного виду, а краще в міксті, промивається, обсушується і дрібно шаткується.
  • Овочева нарізка перекладається в салатницю. До неї пересипається з банки потрібну кількість консервованої кукурудзи. Потім ці інгредієнти за особистим смаком посипаються сіллю з чорним перцем, поливаються невеликою кількістю винного оцту, заправляються оливковою олією і акуратно перемішуються.

Свіжий вітамінний салат з пекінкі, помідора і кукурудзи відразу подається до столу на сервірувальних тарілках. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь