Заправка для салату з оливкової олії, гірчиці і соєвого соусу

Заправка для салату з оливкової олії, гірчиці і соєвого соусу

Цей соус ідеальний для руколи. Заправка виходить кисло-солодкою. А всім відомо, що солодкість і кислота поглинають гіркоту, якою так знаменита рукола. Соус підійде також до всіх овочевих салатів або салату з морепродуктами, наприклад, з креветками. Смак у цієї заправки просто приголомшливий – нотки солодкості відмінно поєднуються з кислотою оцту, врівноважуючи один одного.

Деякі складові заправки можна замінити. Так, якщо у вас немає оливкової олії, беріть соняшникову, а замість винного оцту підійде яблучний. А ось пудру замінювати на цукор не потрібно, якщо ви не хочете відчувати його у себе на зубах. Термін придатності у цієї заправки при зберіганні в холодильнику, мінімум тиждень.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
15 хвДрук
  • У глибоку чашу викладіть гірчицю.
  • Потім додайте цукрову пудру. Злегка перемішайте віночком.
  • Тепер можете влити оливкову олію, не перестаючи розмішувати все тим же віночком.
  • Коли маса стане однорідною, додайте соєвий соус і продовжіть збивати.
  • Тепер влийте оцет і знову все гарненько змішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь