Медово-гірчична заправка для салатів

Медово-гірчична заправка для салатів

Смачний, ароматний кисло-садкий соус з приголомшливим післясмаком, який збережеться надовго. Солодкість меду і кислота лайма ідеально поєднуються, а кульки ароматної негіркої гірчиці додадуть будь-якій страві, з якою ви подасте цю заправку, свою родзинку.

Щоб соус не розшарувався, всі складові важливо змішувати в тому порядку, в якому вони представлені в рецепті, і ні в якому разі не виключати з нього французьку зернисту гірчицю. Заправка відмінно підійде до білого м’яса, наприклад, курки або кролика. Також відмінно доповнить будь-які сендвічі, салати або навіть капусту «Айсберг».

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
10 хвДрук
  • У миску викладіть гірчицю, додайте мед і видавіть сік лайма. Перемішайте віночком.
  • Тонкою цівкою вливайте олію, не перестаючи мішати. Не лийте олію занадто активно на перших етапах, щоб уникнути розшаровування салату.
  • Додайте сіль і перець за смаком. Знову перемішайте. Соус готовий для подачі.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 14 оцінок, середнє 4.21 з 5 )
Залишити відповідь