Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
99.8 г.
Вуглеводи
374
ккал

Подрібнений до порошкоподібного стану цукровий пісок називають цукровою пудрою або кондитерським цукром. Хоча за смаком вони схожі, ніжний порошок володіє дещо іншими властивостями, ніж тверді кристали.

Що приготувати з цукровою пудрою

Основна відмінність цукрової пудри від піску – в консистенції. Солодкий пил легше розчиняється в рідинах, що робить її незамінною при виготовленні дзеркальної глазурі або гладкого крему, а також однорідного соусу. Кладуть її і в тісто для печива, щоб воно вийшло більш щільним, але при цьому розсипчастим, ніжним, що тане в роті.

Порошкоподібний продукт використовують і у виробництві цукерок. І, звичайно ж, за допомогою пудри створюють чарівне напилення на десертах і напоях, щоб одночасно підсолодити і прикрасити їх.

Чи можна замінити кондитерським цукром звичайний? Варто врахувати, що в промисловий продукт додають близько 3% кукурудзяного крохмалю, щоб запобігти злежуванню. Крохмаль додає рідинам в’язкість, згущує їх, тому важливо зрозуміти чи не зіпсує він вам консистенцію страви. При заміні дотримуйтесь пропорцію – замість 1 склянки гранульованого слід взяти 1 ¾ склянки подрібненого. Якщо ж в рецепті значиться саме змелений пісок, не варто нічого міняти.

15 год 0 хв4
Цукати з ревеню – це цікаве за смаком і дуже апетитне частування, яке сподобається і дорослим, і дітям. Такий натуральний десерт стане чудовою альтернативою іншим магазинним ласощам.
8 год 0 хв3
Цукати з червоної горобини, чорноплідної горобини та сливи (так зване сухе варення) здивує вас своїм оригінальним смаком та простотою у приготуванні. Ці зацукровані ягідки та шматочки фруктів, можна.
1 год 10 хв6
Торта делла нонна (Torta della nonna) – традиційна страва італійської кухні. Торта делла нонна є солодким пиогом з пісочного тіста з начинкою із заварного крему. Зверху пиріг неодмінно...
2 год 30 хв3
Кростата із конфітюром (Crostata alla confettura) – традиційний десерт італійської кухні. Кростата з конфітюром є відкритим пирігом з джемом. Це класика італійського десерту.
1 год 30 хв4
Кростата ді крема (Crostata di crema e amarene) – традиційний італійський відкритий пиріг з фруктовою або ягідною начинкою на основі пісочного тіста. Назва кростата походить від італійського слова.
4 год 30 хв
Приготування власного домашнього морозива – це веселе та смачне заняття для літніх місяців. Полуничне морозиво – відмінний вибір, коли сезон солодкої, червоної полуниці у самому розпалі.
7 хв1
Сирна кава – це насичений напій з вершковим смаком та ароматом. Каву в такому оригінальному виконанні можна знайти у багатьох кав’ярнях. Навіть найдосвідченіші гурмани та любителі кавових напоїв.
50 хв4
Пиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
15 хв5
Марципан вже давно пов’язують з Німеччиною та Італією зокрема, але його коріння знаходиться на Сході. Ще в 850 році перський лікар на ім’я Rhazes хвалив цілющі властивості мигдалю.
20 хв8
Справжня сангрія (яка отримала свою назву від свого червоного кольору – de sangre іспанською) – легка, проста і швидка підготовка. Якщо ви віддаєте перевагу більш насиченому і міцному.
1 год 5 хв8
 Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
1 год 45 хв3
Роскон де Рейєс по всьому світу є королем всіх іспанських будинків, а також в інших країнах Латинської Америки, таких як Мексика, Колумбія, Уругвай та Аргентина. Мексиканський роскон-де-рейес
1 год 20 хв7
«Ця булочка має стати раєм на землі» — саме так творці найвідомішого у світі десерту сформулювали свою мету під час створення нового кулінарного шедевра. Потрібно сказати, що їм...
1 год 40 хв6
Василопіта (Vasilopita) – традиційна грецька страва. Василопіта є кексом або хлібом, який подається опівночі напередодні Нового року, щоб відсвяткувати День Святого Василя.
40 хв10
Знаю, багато хто з вас чув про цю випічку, а хтось навіть пробував приготувати булочки сінабон. М’які та пишні, ароматні та дуже смачні, вони ідеально підходять для домашніх...
3 год 20 хв8
Ну вже якщо вчора ми заготовили на зиму гарбузове пюре, то треба обов’язково з ним щось спекти. І будуть це гарбузові булочки Сіннабон! По-справжньому сонячна, ароматна, ніжна, смачна.
2 год 50 хв8
Зараз булочки Сіннабон можна зустріти не тільки в Америці, але й у всьому світі з усіма своїми цікавими та смачними різновидами: з карамеллю та горіхами, із листковим тістом,...
1 год 20 хв4
Ароматна цитрусова кислинка у квадраті! Тому що цього разу у нас буде не лише панна-котта з ароматом лимона, а й другий шар із лимонного желе.
2 год 0 хв2
Крінгель (Kringel) – традиційна страва естонської кухні. Крінгель це крендель з дріжджового тіста. Зазвичай крінгель роблять солодким, оригінальний і найпоширеніший варіант готується
1 год 15 хв4
Детальний рецепт приготування солодкої національної азербайджанської випічки з горіхами – бадамбура. У горіхову начинку додають прянощі – кардамон, ваніль. Є варіанти бадамбури з яєчним білком у начинці.