Класичні булочки сінабон з корицею

«Ця булочка має стати раєм на землі» — саме так творці найвідомішого у світі десерту сформулювали свою мету під час створення нового кулінарного шедевра. Потрібно сказати, що їм удалося її досягти. Булочки сінабон із корицею стали найзнаменитішою випічкою у світі! У чому полягає секрет їх популярності?

Все до шаленства просто. Оригінальний і ні з чим не порівнянний смак найніжнішого тіста з начинкою знайшов відгук у серцях ласунів із різних країн. Зараз понад 1,5 тисячі пекарень, які займаються приготуванням цих булочок, перебувають по всьому світу і мають великий успіх.

Як спекти булочки сінабон з корицею

Щоб порадувати себе цими м’якими ласощами, купувати їх необов’язково. Такі булочки можна спекти і в домашніх умовах. Тільки попереджаємо, вам потрібно буде запастися терпінням. Адже приготування дріжджового тіста – це не найшвидший процес. Зате розкішний результат точно вартує того!

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Приготуйте опару. У глибокій ємності змішайте сухі дріжджі з 70 г цукру. Влийте теплу воду та перемішайте. Накрийте харчовою плівкою і приберіть у тепло на 15 хвилин.
  • В окремій ємності змішайте яйця та 250 мл теплого молока. Додайте 50 г розтопленого вершкового масла, сіль та опару.
  • Акуратно введіть 700 г просіяного пшеничного борошна і замішайте рідке тісто, використовуючи ложку. Накрийте його харчовою плівкою і приберіть у тепле місце на 1,5 години.
  • Приготуйте начинку. Змішайте 200 г цукру з корицею.
  • Викладіть тісто на робочу поверхню. Присипте його 150 г пшеничного борошна. Розкачайте тісто у прямокутник. Змастіть його 70 г розм’якшеного вершкового масла. Помірно посипте цукром, змішаним з корицею.
  • Скачати тісто з начинкою в рулет.
  • Розріжте його на 15 частин за допомогою гострого ножа або нитки.
  • Викладіть заготовки з тіста на лист, застелений пергаментом. Накрийте їх рушником і приберіть у тепло на 20 хвилин.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Відправте в неї лист з заготовками на 25 хвилин.
  • Приготуйте крем. У глибокій ємності змішайте сир з 50 г розм’якшеного вершкового масла і цукровою пудрою. Додайте 20 мл молока та ванільний цукор. Збийте до однорідної маси
  • Дістаньте булочки із духовки. Сильно полийте їх кремом.

15 таючих у роті булочок готові! На аромат такої випічки з корицею всі домочадці втечуть за лічені секунди. Тому радимо даремно часу не втрачати. Перед нанесенням крему поставте чай заварюватися, щоб можна було швидше приступити до дегустації дивовижних булочок сіннабон!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь