Дуже смачний салат з руколою, буряком і сиром фета

Горіховий присмак руколли, солодкість буряка і солонуватий смак «фети» – мікс смаків незвичайний, але салат з них, та з оригінальною заправкою, виходить ніжним і легким. Він буде у вас альтернативою набридлому вінегрету і сподобається всім прихильникам ПХ. Буряк для салату відварюють заздалегідь, але більш виразний смак у запеченого.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
20 хвДрук
  • Заздалегідь відварений або запечений в духовці буряк, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками.
  • На такі ж кубики нарізаємо шматочок сиру «Фета».
  • Листя руколли промиваємо холодною водою, просушують серветкою і кладемо в салатницю. Поверх руколли викладаємо шматочки буряка. Потім рівномірно розкладаємо кубики «Фети».
  • У піалу наливаємо дві ложки олії оливи. До неї кладемо діжонську гірчицю, подрібнений на землянці зубок часнику, додаємо сік лимона і по щіпці чорного перцю з сіллю. Ці інгредієнти добре перемішуємо.
  • Приготовленою заправкою поливаємо салат. Потім посипаємо блюдо подрібненими волоськими горіхами і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь