Покроковий рецепт приготування салату з селерою і ананасом

У салатницю відправляються нарізані стебла селери, яблука, консервовані ананаси і подрібнені волоські горіхи. Потім все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить легке і цікаве на смак блюдо.

Кроки
40 хвДрук
  • Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і дуже тонко нарізаємо їх поперек.
  • Далі відкриваємо банку з консервованими ананасами, дістаємо їх з сиропу і ріжемо невеликими кубиками.
  • Очищені волоські горіхи перекладаємо в поліетиленовий пакет і подрібнюємо їх за допомогою качалки.
  • Яблука також ретельно промиваємо під проточною водою і обсушуємо їх на паперовому рушнику. Потім очищаємо їх від шкірки, вирізаємо серцевину і натираємо їх на крупній тертці, або на тертці для моркви по-корейськи.
  • Тепер перекладаємо селеру, ананаси і яблука в відповідну салатницю, потім додаємо до них столову ложку подрібнених волоських горіхів.
  • Заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат посипаємо волоськими горіхами, що залишилися і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь