Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.1 г.
Білки
0.1 г.
Жири
14.0 г.
Вуглеводи
57
ккал
35 хв4
Якщо ви хочете приготувати салат з язиком та ананасом, раджу – не полінуватися та зварити язик заздалегідь, наприклад, з вечора. Свинячий язик вариться досить довго. Але салат, напевно,...
2 год 0 хв3
Салат з грибами, куркою та ананасами відразу ж викликає інтерес. Це не друкарська помилка і так, в цьому рецепті м’ясо буде поєднуватися з солодким фруктом. Такий незвичайний список.
60 хв6
Красивий салат для святкового фону. Тут ви можете повністю розкрити всю свою фантазію. Салат «Соняшник» так називається, тому що його роблять схожим на однойменну квітку. Склад у нього...
40 хв4
У салатницю відправляються нарізані стебла селери, яблука, консервовані ананаси і подрібнені волоські горіхи. Потім все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу.
15 хв36
Соковита і легка за смаком закуска для святкового меню – канапе з додаванням ананаса. Фрукт стане справжньою родзинкою частування. Продукт не тільки порадує своїми смаковими якостями, але і.
Салат з крабовими паличками і ананасом
36 хв8
Дуже незвичайне поєднання інгредієнтів робить цей салат дуже оригінальним, смачним і цікавим. Як і всі салати з крабовими паличками, цей салат готується ну дуже просто.
1 год 10 хв4
Хочете приготувати соковитий і смачний салат для вашого домашнього столу? Використовуйте простий покроковий рецепт закуски з курячого філе, грибів і ананасів. Порадуйте себе цікавим частуванням.
Закуска з тунцем на ананасових кільцях
20 хв4
Будь-яке свято одночасно і радісна, і клопітка подія. Потрібно продумати все до найменших деталей. А головне – скласти меню. І щоб воно не було банальним, а змогло приємно...
1 год 30 хв10
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти! Щоб вразити гостей...
Курка з ананасами в кисло-солодкому соусі
30 хв3
Зізнаюся чесно, іноді в моїй кулінарній практиці трапляються страви, які починаєш любити з другого-третього разу. І не тому, що вони погані. Причина в їх особливому смаку, який потрібно...