Салат з свинячим язиком та ананасом

Якщо ви хочете приготувати салат з язиком та ананасом, раджу – не полінуватися та зварити язик заздалегідь, наприклад, з вечора. Свинячий язик вариться досить довго. Але салат, напевно, того вартий. Ваші гості будуть просто приголомшені яскравим, соковитим та незвичайним салатом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Почнемо готувати салат з язиком та ананасом. Підготуйте усі необхідні для салату інгредієнти. Якщо у вас немає заздалегідь приготовленого язика, насамперед – наберіть в каструлю холодної води, викладіть язик, доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну і варіть протягом двох годин на повільному вогні. Гарячий язик перекладіть у крижану воду. У мене язик зварений заздалегідь.
  • Очистіть язик.
  • Наріжте тонкою соломкою.
  • Твердий сир наріжте таким же способом і розміром, як готовий язик або натріть на тертці.
  • Болгарський перець вибирайте червоного чи зеленого кольору для контрасту. Помийте перець, розріжте навпіл, витягніть серцевину, наріжте дрібним кубиком або соломкою.
  • У глибокий салатник викладете нарізані інгредієнти. Часник очистіть та видавіть за допомогою преса в салат.
  • З консервованого ананаса злийте сироп. Шматочки ананаса наріжте приблизно таким самим розміром, як і інші продукти.
  • Зерна граната очистіть від плівок.
  • У салатник викладіть шматочки ананасу та зерна граната. Додайте спеції до смаку. Перемішайте салат.
  • Салат заправте натуральним йогуртом або нежирною сметаною, ретельно перемішайте та залиште настоятися на 20 хвилин.

Подавайте салат порційно або на спільній страві.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь